top of page
Veelgestelde vragen
 
 

Vind hier je antwoord of vul het contactformulier in!

 
 
Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt 60 minuten. Een korte uitloop van de sessie, of dat we iets eerder klaar zijn kan voor komen. Het is de verantwoordelijkheid van de therapeut om de tijd te bewaken. Wanneer dit nodig is, kan vooraf samen worden besloten om de sessie te verlengen of in te korten. 

Voor stellen duurt een sessie 90 minuten. 

Hoe veel sessies heb ik nodig?
 
 

In de integratieve benadering wordt uitgegaan van minimaal 5 sessies, tot maximaal 10 of 12. Dit kan natuurlijk verschillen van persoon tot persoon. Het doel is om jou zo effectief mogelijk te begeleiden, in de praktijk betekent dit dat we ernaar streven niet meer sessies in te plannen dan nodig. 

EFT relatietherapie, de therapiesoort waarin ik ben opgeleid voor relatietherapie, gaat uit van gemiddeld 8 tot 20 sessies, afhankelijk van de vraag waarme jullie je aanmelden. 

Met wat voor vragen of klachten kan ik bij Totaalmens terecht?

Je kan met de meeste coachings- en therapievragen bij Totaalmens terecht. In de intake onderzoeken we samen of jouw vraag past bij de begeleiding die geleverd kan worden en of er een klik is. Als dit niet zo is, zal ik je doorverwijzen naar een collega als je daar behoefte aan hebt. Indien er sprake is van medische of psychiatrische problematiek zal er worden doorverwezen naar een specialist. Eventueel kan de behandeling in samenwerking met deze specialist worden voortgezet.

Voorbeelden van vragen en/of klachten zijn: 

  • Stress, angst en burn-out klachten

  • Vragen rondom seksualiteit, relaties en identiteit

  • Relatietherapie voor stellen 

  • Seksuele problemen

  • Loopbaan en/of studiekeuzevragen

  • Leefstijl- en gedragsverandering

Wat kost het?

Voor trajecten die worden vergoed door je werkgever reken ik een zakelijk tarief van 110,- per uur en voor particuliere cliënten 85,- per uur. Voor stellen plan ik altijd sessies van 1,5 uur in en deze kosten 135,- per sessie. 

Je kunt er voor kiezen een bundel aan te schaffen vooraf aan een traject, dus meerdere sessies in één keer te betalen. Een bundel bestaat uit minimaal 5 uur en heeft als voordeel dat je er 10% korting over het totaalbedrag oplevert!

 
Klacht?

Er zijn twee manieren waarop cliënten klachten kunnen indienen:
Via de mail: door een mail te sturen naar nip@klachtencompany.nl

Via een klachtenformulier
Zie ook het klachtenregelement

Waar vinden de sessies plaats?

Het is mogelijk om een sessie te plannen in mijn praktijk op Herengracht 560. Daarnaast is gebleken dat sessies via Zoom ook goed werken, dus het is aan jou om aan te geven waar je behoefte aan hebt. 

bottom of page